Det här är så bra! Började lyssna och kunde inte sluta. Så spännande och så välskrivet om känslor och relationer – och otrohet. Bara runt 4 timmar lång dessutom. Lyssna och njut! Ska tilläggas att författaren är en av mina bästa vänner, Marit Danielsson, och jag är så gränslöst stolt över henne. Detta är nämligen riktigt bra. När ni hört kommer ni förstå.

Här är hon! Min fina Marit. Vi har känt varandra så länge. Vi möttes första gången då hon var exekutiv producent för När & Fjärran för cirka 16 år sedan. Hon har varit lite som en mentor för mig, klok som få, ärlig och stark. Genom åren har vi byggt en så fin vänskap och mycket har hänt. Nu bestämde hon sig för att lämna tv och skriva en bok – och så gör hon det, med bravur! Att uppfylla sina drömmar. Våga ta steget. Så imponerad och stolt är jag! Lyssna på boken, eller läs den. Finns på Storytel bland annat. Sommarens bästa bok. Skriven av min älskade Marit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: