I våras började jag och Jacob att prata om hur kul det hade varit att ha en tennisbana i stugan. Inte en full stor utan en sån minitennisbana som de på Kungliga tennishallen som är runt 6 gånger 12 meter där man kan spela med mjuka bollar…

Vi googlade och letade info på nätet och jag ringde runt till ett par olika anläggare. Det var inte helt lätt då utbudet inte var alltför stort men så blev vi tipsade om unisport.com och där fick vi så veta allt vi behövde för att ta ett beslut – och ja, vi bestämde oss för att göra slag i saken och anlägga en minitennisbana!

Så otroligt häftigt se hur snabbt och proffsigt de gjorde det. Först så klart ett rejält förarbete och vår lokale grävare Ove och hans gäng men sedan kom då Frank och från Unisport och på en dag gjorde de detta. Så imponerande.

På gräset läggs sedan 4 ton sand! Vilket ger studs till bollarna och gör att den håller sig på plats.

Så coolt se hur det görs. Det här underlaget blir heller inte halkigt och släpper igenom vatten.

Så blev det klart och vi invigde banan – vilken succé! Så galet kul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: