Hurra för underbara bondeparet Joacim Rickling och Caroline som väntar barn! Vilken nyhet! Få barn är det bästa som finns. Vilken glädje!

Joacim som kom in i sista stund i Bonde söker fru förra året och slog rekord genom att på bara några dagar få över 2000 brev!

Det var en spännande tid på hans gård men i slutändan stod det klart att det var Carro som vunnit hans hjärta. Sprudlande kära var de och snabbt gick det därefter. Carro flyttade in, de började renovera ett hus och nu ska de ha barn!! Så otroligt kul!

När jag fick nyheten var jag på fjällvandring och blev så sprudlande glad. Hade nämligen innan den fått reda på en annan sak om en bonde som inte var fullt lika kul… så detta blev extra lyckosamt att höra.

Så himla glad för Joacim och Carolines skull. Finns inget bättre än att få barn och våra bondebäbisar känns i mig. Det är ju så klart speciellt att få vara med ända från början i en person kärlekshistoria. Att få träffa nån som berättar om sin längtan och sina drömmar om kärlek och sedan vara med och hjälpa till och se kärleken uppstå. Kärlek och barn. Jag känner mig så priviligerad över att få vara med om det och jag är väldigt glad över att så många funnit kärleken i ett program jag har äran att leda. Varje år uppstår stor kärleken och det är verkligen häftigt att se. Det är så klart också det som gör Bonde söker fru så älskat – det händer på riktigt! Så mycket kärleken som uppstått genom åren, varje gång helt unikt och lika fantastiskt!

Joacim fann kärleken i sitt liv och ska nu bli pappa. Vilken lycka. Jag känner mig alldeles pirrig och varm ända in i benmärgen. Grattis älskade ni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: