Jaaaaa! Inom loppet av bara några dagar har nyheterna om två nya bondebäbisar kommit till oss! Både bondparet Sebastian och Petra – och Joacim och Carro ska ha barn! Herre jösses vilken lycka!!

Sebastian och Petra gifte sig förra sommaren – se mina bilder från bröllopet här!

Och nu väntar de alltså sitt första barn! Så himla underbart!!!

Och så då de här två turturduvorna – som också väntar barn! Läs mer HÄR.

Så himla glad för Joacim och Carolines och Sebastian och Petras skull. Finns inget bättre än att få barn och våra bondebäbisar känns i mig. Det är ju så klart speciellt att få vara med ända från början i en person kärlekshistoria. Att få träffa nån som berättar om sin längtan och sina drömmar om kärlek och sedan vara med och hjälpa till och se kärleken uppstå. Kärlek och barn. Jag känner mig så priviligerad över att få vara med om det och jag är väldigt glad över att så många funnit kärleken i ett program jag har äran att leda. Varje år uppstår stor kärleken och det är verkligen häftigt att se. Det är så klart också det som gör Bonde söker fru så älskat – det händer på riktigt! Så mycket kärleken som uppstått genom åren, varje gång helt unikt och lika fantastiskt!

Just nu har jag semester och det vet alla ni som följer mig på @linda_lindorff men snart drar nya bondesäsongen igång och då blir det ännu mer kärlek! Det kan jag redan nu lova!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: