I ett inlägg på instagram igår visar jag några bilder jag hittat på vinden från 1990 och det blev en del kommentarer kring mitt utseende…

Alltså att få höra man är lik Birgit Bardot, Tatiana Patitz och Rene Zellwegger är ju lite kul ändå även om jag har mycket svårt att ta åt mig det det var 28 år sedan. 🙂 Hur som helst är ni så gulliga som skriver sånt snällt.

Sedan var det ju det här med den blå klänningen från när jag var Fröken Sverige 1990, det var ju med den det började… Läs hela historien på instagram @linda_lindorff så får ni veta mer om hur det går. 🙂

Kram! Ni är underbara.

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: