Min klänning som jag hade 1990 då jag blev vald till Fröken Sverige och tävlade i Miss Universum. Ni som följer mig här och på insta kan historien. I 28 år har den legat bortglömd i en pappkartong men har nu äntligen fått komma fram i ljuset igen. Efter att ha provat den hos designern, Göran Alfredsson, som en gång sydde upp den till mig så bestämde jag mig för att bära den igen – på Kristallengalan. Ett roligt sätt att kunna återanvända ett fint hantverk. Ett litet problem bara, jag kan inte sitta i den. 🙂 Måste skratta lite åt detta nu för jag tänkte inte ens på det när jag provade den. Var då bara så glad och nöjd att jag överhuvudtaget hade fått på mig den igen. 🙂

Idag när jag var på möte på TV4 nämndes Kristallen och det pratades om hur man skulle sitta nu när det hela skulle hållas på Cirkus. – Sitta?! Utbrast jag då när det slog mig att ja, man sitter ju faktiskt på den här galan, nej se det kan jag inte 🙂

Lätt löst tänker ni då nu, bara att sy ut den… tja problemet med det är att det hör tyget, som användes för 28 år sedan inte längre finns kvar… Men imorgon ska jag träffa Göran igen och då får vi se vad och om det går att lösa. Annars får jag helt enkelt be att få en ståplats på galan på fredag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: