img_8554-1

Det är nu exakt två veckor kvar till premiären av Bonde söker fru och nu börjar det brinna av längtan efter att få berätta om all den vackra kärlek ni kommer att få se! För det kan jag minsann redan nu avslöja – det blir en säsong fylld av romantik. Vi har till och med ett kyssrekord att stoltsera med. Redan på gruppdejten på Sundbyholms slott kommer ni att få se läppar mötas… 🙂

img_6296-3

bc3b6nder-grupp-2018

Vem det är som står för denna ivriga kärleksförklaring kan jag däremot inte säga men ni kommer nog att bli förvånad… Det blir också en hel del överraskningar – jag brukar inte ofta tappa hakan men det händer mycket oförutsägbart detta år. På både gott och ont…

img_1320-1

Per, en av de fyra bönder som ni kommer att få följa i TV4 i år. Vi kommer att berätta alla åtta bönders kärlekshistorier men i två olika program – Bonde söker fru på TV4 och Kärlek åt alla på TV4 Play och Sjuan.

img_9457

Givetvis blir det en hel del dramatik och tårar även detta år. Vissa händelser kommer att sätta sina spår. Jag kan faktiskt säga att jag nog aldrig upplevt en sorgchock lika stor som den som uppstår i år. Ett hjärta krossas i tusen bitar och det sker på ett sätt så osannolikt och hårt att man nästan inte kan tro det är sant.

img_1542

Men i det stora hela så är det en väldigt lycklig och spännande säsong – och jag vet att ni i år precis som tidigare kommer att känna så mycket med våra bönder. Känna deras längtan, nervositet, pirr, ångest, mod – och kärlek.

img_0024-2

Det har varit en lång het sommar för oss alla och nu är det äntligen dags att få förlösa alla sanna härliga händelser och historier och låta er ta del i det. Den 26 september smäller det – då är det premiär för Bonde söker fru och det kära vänner vill ni inte missa!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: