img_3056

Sist jag träffade Sigrid var i våras på en restaurang i Stockholm. Då berättade hon om hur det tagit slut med Paul och varför. Besvikelsen var förstås stor och även om Sigrid är stark och har väldigt mycket kärlek från sina barn och vänner så var hon ledsen över att ha förlorat den hon varit kär i. Inte bara det hon hade förlorat hoppet om att hitta en man att dela livet med, det hade smulats sönder av allt elände och hon hade bestämt sig för att än en gång lägga all sitt fokus och all sin kärlek på barnen och hästarna. Det här är ju en kvinna som verkligen kan ta hand om sig själv och klarar livet på egen hand galant men som så klart innerst inne även vill kunna njuta av att vara två. Underbart nog så dröjde det inte alltför länge innan lyckan kom tillbaka till Sigrid. I slutet av sommaren berättade hon om att allt nu hade vänt. In i hennes liv hade en man kommit som gav henne massor kärlek, glädje och en vänskap hon kunde lita på. Det här var nämligen en man hon känt sedan länge.

De har både hållit det hela rätt hemligt och Sigrid har inte velat avslöja vem det är utåt men nu ska vi äntligen få träffa Sigrids nya kärlek! Ikväll tisdag kl 19 kommer jag och Sigrid att prata live på min instragram @linda_lindorff Vi kommer prata om allt livet på gården, om kärleken och så kommer hon att presentera sin pojkvän! Så roligt och spännande! Jag tycker väldigt mycket om Sigrid och vill se henne lycklig. Nu är hon det och då är det så klart intressant att se vem det är som får henne att stråla lite extra 🙂

Så häng med ikväll tisdag kl 19 och möt dem både ni också! Gå in på min instragram @linda_lindorff och klicka på den runda profilbilden där det står live så ser ni hela intervjun och mötet. Där kan ni också ställa frågor så missa inte detta!

Vi ses imorgon. 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: