Det är exakt en vecka kvar till säsongsstarten av Bonde söker fru och just nu laddar vi för fullt med härliga liveintervjuer med tidigare bönder på min instagram @linda_lindorff. Först ut igår var Sigrid Bergåkra där hon avslöjade sin nya nya kärlek, VM-ryttaren Mattias Jansson, för första gången! Hör dem båda här prata om hur det gick till när blev kära, hur länge de känt varandra och deras planer på framtiden.

Ikväll kl 19 möter jag en annan underbar och väldigt folkkär bonde, nämligen Stefan Hildingsson från Hassela. Även han kommer att avslöja mycket nytt om både kärleken och tillökning på gården. Missa inte!

Kl 19.00 ikväll på instagram @linda_lindorff där ni hittar vårt möte direktsänt på live genom att klicka på min profilbild!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: