Knappt en vecka kvar till premiären av Bonde söker fru och vi laddar upp med livesändningar på min instagram @linda_lindorff där jag pratar kärlek med några av våra tidigare bönder.

Först ut var Sigrid Bergåkra som för första gången presenterade sin nya kärlek VM-ryttaren Mattias Jansson. Den liven kan ni se HÄR.

Så igår var det där här mannens tur – Stefan Hildingsson från Hassela. Han var med i Bonde söker fru 2015 och blev omåttligt populär både hos tjejerna på gården och hos tittarna. Han förälskade sig i Hanna och deras kärlek troddes vara för evig men i våras tog det tyvärr slut. Sedan dess har Stefan slitit på gården och ägnat all sid lediga tid åt sin son och bästa vänner.

Igår skulle vi så prata om allt live på min instagram – men Stefan hade för dålig täckning och det gick inte genomföra. Vi har uppkopplade stundtals med då utan ljud.. Stefan är helt ointresserade av sociala medier och har inte instagram men för att kunna prata live så startade han ändå ett konto… Det blev inget samtal trots allt men det var ändå tillräckligt för att skapa kaos…

Trots en livesändning utan ljud på bara några ynka minuter har min inbox fyllts av meddelanden från tjejer som vill veta hur man kommer i kontakt med Stefan. Jag har fått sms och mail och massor av kommentarer. Det är förstås underbart att se hur het Stefan ännu är och hur ivrigt tjejerna nu flörtar men först måste vi ju reda ut huruvida bonden själv är redo att börja dejta igen. Hur han mår och vad han drömmer om.

Och det kära vänner ska vi göra ikväll!

Då ska tekniken fungerar och vi kan få ett härligt och hyfsat närgånget samtal med bondevärldens McDreamy 🙂

Kl 18 på min instagram @linda_lindorff möts vi live och pratar om allt från gårdsliv och skitiga händer till heta sommarnätter och skamliga förslag… 🙂 Häng med då och ställ era egna frågor direkt till Stefan.

Vi ses där! Puss Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: