I fredags var det premiär på musikalen Ghost på Chinateatern i Stockholm. Jag älskade filmen med Demi Moore och Patrick Swayze när det begav sig så jag såg mycket fram emot detta.

Det här är ju ingen klassiker utan sätts upp här för första gången med nyskriven musik. Givetvis får man höra filmlåtar som Unchained melody men det mesta är nyskrivet och det kan ju bli lite hur som helst. Man gillar ju att känna igen låtar samtidigt som det är kul med nytt…

Jag och Jacob passade på att göra kvällen till lite av en dejt där vi lämnade barnen med barnvakt och tog en bit mat och ett glas innan det var dags. Uppklädd kvällen till ära i en kjol som Lykke valt ut åt mig. Tycker mycket om den.

I baren på Berns med Jacob. Jag hade tyvärr ingen röst så det var en dejt där han fick stå för det mesta pratet och jag fick kommunicera med textmeddelanden 🙂 Tur det inte var första dejten…:)

Så till det viktiga – musikalen. Bland det bästa jag sett! Älskade den. Bra musik, snygg scenografi, fantastiska skådisar och kanske framför allt – dansarna var galet bra! Detta är en show man vill se! det är spännande, känslosamt och nostalgiskt och vackert!

Och jag är inte ensam om att tycka det – publiken denna kväll fullkomligt älskade det!

Se den här musikalen om ni har möjlighet. Den är en sån man är glad att man sett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: