När det gäller musikalröster är det få som kan mäta sig med Peter Jöback. Jag har alltid älskat den rösten och tycker så mycket om den energi han alltid utstrålar. Genuin, engagerad och full av kärlek. Så det var med stor förväntan jag gick på premiären av hans nya show på Cirkus.

Showen heter Med hjärtat som insats och handlar en underhållare, där storyn hämtat inspiration från hans eget liv med känslor och tankar från sånt han själv upplevt på och bakom scenen. Hur underhållningsbranschen påverkat honom, hans val och relationer.

Stundtals intimt, stundtals musikalsvulstigt. Jag saknade möjligen att inte känna igen så många låtar och tårarna som nästan alltid kommer när jag ser Jöback i nåt kom aldrig denna gång MEN detta är annorlunda, spektakulärt och väldigt bra. För den som älskar Jöback ett måste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: