Idag fyller älskade Jacob år! Mitt livs stora kärlek. Det finns så mycket fint att säga om honom – så trygg stark och smart, och rolig. Ger oss alla så mycket kärlek och glädje. Väldens bästa man och pappa så dag ska minsann firas ordentligt 🎉✨🎂💝

Uppe tidigt var vi minsann för att kunna uppvakta på sängen med paket, blommor och frukost.

Barnen hade ritat teckningar och gjort något som Hacob verkligen älskar – hemgjord lemon curd!

Recept hittar ni på instagram på @systrarna_lindorff

Sedan lunch tillsammans – bara vi två – det är tradition! Älskar att fira älsklingen 🙂

Redo för middag på Pinchos – barnens val och väldigt lyckat.

Ikväll är åter alla tillsammans. Så himla tacksam för det här gänget – lycka att få ha dom. Mitt gäng. Min älskade familj. ❤️ Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Aldrig ta det för givet. Extra påmind blir jag i tider då vi spelar in Bonde söker fru och jag får höra om längtan efter kärlek och nån att dela livet med. Visst kan man vara lycklig och även på egen hand, älska sig själv och njuta av den sortens frihet man har då man inte behöver ta ansvar för nån annan. Det fanns en tid i mitt liv då jag älskade den friheten och njöt av liv på resande fot utan nåt som höll mig kvar. Men så mötte jag Jacob och allt förändrades. Helt plötsligt förstod jag vad kärlek var. Hur underbart det är att få bry sig och älska och dela känslor och upplevelser. Det var också då jag förstod att jag ville bli mamma. Jag kände instinktivt att jag måste få barn med den mannen. Plötslig från ingenstans kom den insikten och var så självklar. Det var då jag insåg att han var den rätta. Mitt livs kärlek. Och här är dom, mannen i mitt liv och våra tre barn. Så ofattbart glad att jag får vara med om detta. Få vara mamma, älska och bli älskad av barnen och min fina Jacob. Lycklig för det. Älskar det här gänget så mycket! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: