Det är kyssrekord i Bonde söker fru i år och redan på onsdag får ni se den första. En kyss kan betyda väldigt mycket och givetvis vill vi veta lite mer så här innan det drar igång vad våra bönder egentligen har för erfarenhet av kyssar och härliga hångel. Hur ska en bra kyss vara? Vem blev först kysst och finns den någon kyss de ångrar?

Jag har ställt frågorna till våra bönder och här kommer deras svar! 

1.      Det är många kyssar i årets Bonde söker fru. Är du bra på att kyssas?

Per: Jag hoppas och tror att jag är bra. När jag väl kysst någon brukar de vilja göra om det i alla fall 🙂

Susanna: Jag är bra på att kyssas enligt mig själv…

Simon: Ja, det tycker jag väl att jag är, haha.

2.      Vad betyder en kyss egentligen – vad kan den avslöja?

Susanna: Det är vid den första kyssen som man vet om det är något att ha! Haha

Per: En bra kyss ger den där “sista twisten” på känslan/känslorna, det är ändå mer än en oskyldig puss.

Simon: En kyss kan betyda väldigt mycket. Det kan vara en vänskapskyss, eller en mer romantisk kyss. I det senare fallet kan den t.ex. avslöja om den man kysser har bra och rätt känslor för dig.

3.      Berätta om din första kyss, hur minns du den?

Per: Vet inte om det är min första kyss men den jag kommer ihåg bland de första var med en tjej som jag trånat efter länge och när kyssen väl kom så blandades känslorna mellan att vara lyrisk och chilla för att kunna koncentrera sig på att försätta en riktigt bra kyss 🙂

Susanna: Mitt smeknamn har alltid varit Ussa och det rimmar med pussa. Så pussar har varit något jag alltid gillat minns dock inte min första.

Simon: Oj! Ja, man var väl inte så van då men vad jag minns så var den bra.

4.      Hur ska en bra kyss vara?

Per: En bra kyss ska vara intensiv och engagerande och ska det leda till hångel så ska tungan komma in efter en stund, inte direkt!

Susanna: En bra kyss ska vara försiktig och lyhörd till en början och därefter får man se va man är på för humör.

Simon: Det ska kännas bra i magen helt enkelt, som att båda vill verkligen göra det.

5.      En dålig kyss, hur är den?

Per: En dålig kyss är när man ger den oengagerad eller är lite för het på att blanda in tungan. Man ska inte äta upp den andre, haha!

Susanna: En dålig kyss är när man går för hårt ut i starten. Som att gå direkt på ett träningspass utan uppvärmning.

Simon: Det är ju lite tvärtom – om man känner att den andra inte vill kyssas så är det ju inte så bra.

6.      Brukar du vara den som tar initiativ till första kyssen?

Per: Svårt att säga, man känner av stämningen men skulle vilja säga att jag isåfall känner av stämningen och vet när det hänger en kyss i luften.

Susanna: Jag kan vara både den som tar intiativ och som väntar.

Simon: Nja, det beror på situationen och känslan i stunden. Om man känner att ”nu känns det bra – nu hugger vi till”, då kan jag ta initiativ.

7.      Hur är det att kyssas i TV?

Per: Kyssas i TV är egentligen som att kyssas i det vanliga, när det är med rätt person vill man inte sluta 🙂

Susanna: Det var sjuuukt läskigt att kyssas i tv första gången. Men som att cykla så lär man sig! Hahaha

Simon: Jag tycker att det gick hyfsat bra. När man väl är inne i själva kyssandet så tänker man inte på att det är kameror där.

8.      Det är ju många av de bönder som varit med i Bonde söker fru som under en sommar kysser fler än en person…  Är det okej att dubbelhångla?

Per: Det är både och med dubbelhångel. Har man flera brevskrivare som har bra personligheter, egenskaper och värderingar och man är mer osäker på fysiska attraktionen hos den ena då tycker jag iallafall att det är OK att kyssa fler än en i en sådan här process som BSF är åtminstone. Man letar ju efter en fru, inte en vän.

Susanna: Just under dessa speciella former och programregler så är det ju okej, eftersom brevskrivarna vet om att vi bönder måste få chansen att testa oss fram lite. Men i det ”vanliga” dejtinglivet så skulle jag rekommendera att dejta och kyssa en i taget.

Simon: I vanliga fall, och om jag inte hade varit med i ett program, så dejtar jag ju vanligtvis bara en person. Men under den här sommaren så är det en annan situation och då kan jag väl tycka att det är okej.

9.      Om du fick pussa/kyssa en kändis, vem skulle det vara?  

Per: Puuuhhh svårt, Kaley Cuoco från The Big Bang Theory 🙂

Susanna: Haha, Ryan Gosling

Simon: Linda Lindorff 🙂

10.   Sist men inte minst, finns det någon kyss du ångrar?

Per: Nej, jag ångrar ingen.

Susanna: Ångrar inget!

Simon: Ja, det finns nog någon där man i efterhand tänkt på om det var så himla smart att kyssas. Det är lätt att man skapar falska förhoppningar och sårar någon som har starka känslor som inte är besvarade. Det har jag nog gjort och det kan jag känna att jag ångrar.

Hitta mig på insta @linda_lindorff och ställ era frågor där ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: