Det var bara tre dagar sedan han lämnade och redan saknar jag honom så otroligt mycket. En vecka ska ha vara borta i jobb och det känns som en evighet. Urfånigt kanske men så är det. Jag sover dessutom superdåligt när han inte är hemma. Inte för att jag är otrygg, inte alls, jag bara känner i hela kroppen att han inte är här och det påverkar mig. Jag är en vallhund och just nu saknas en. Väldigt mycket. ❤️

Jag har alltid lidit av separationsångest. Lärt mig förstå varför jag reagerar och känner som jag gör men det är så klart jobbigt. Min oro är överdriven och ofta orealistisk. Det är en av de sidor hos mig själv jag kanske borde jobba lite med men samtidigt kan jag känna att jag hellre saknar och längtar för mycket än för lite. 🙂

På lördag är han i alla fall tillbaka och då kommer allt kännas bra igen. Tills dess pussar jag lite extra på barnen och pratar kärlek med mina bönder. Det är den bästa medicinen. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: