Det här gör så ont att berätta – fina bondeparet Klas och Sandra går nu skilda vägar. Redan för ett par veckor sedan hörde Sandra av sig och för mig kom det så klart som en chock.

Klas var med i Bonde söker fru 2012 och blev förälskad i Sandra. De var olika på många vis men ändå så perfekta för varandra. Deras kärlek var påtaglig. Jag minns så väl hur den kändes även hos oss som befann sig i deras närhet. Den smittade av sig och spred lycka och glädje.

Redan året därpå gifte de sig. Jag var en av alla de gästerna som trodde det skulle hålla för evigt. Sedan kom Alfred, deras nu fyra år gamla son.

Nu är det slut. Det är så smärtsamt allt detta, ofattbart sorgligt, men det är verkligen över. Efter att ha pratat med dom båda vet jag att det här är ett beslut de tagit gemensamt. De har tänkt igenom allt många gånger och beslutet är taget. Klas och Sandra kommer att skiljas åt och de väljer att berätta det här. Så här säger de i ett gemensamt uttalande:

– Ibland räcker det inte att två personer älskar varandra. Klas kommer att leva vidare på släktgården och för mig är det dags att vända blad. Av hänsyn till vår 4-årige son ber vi er att visa respekt i situation.

Det är sorgligt det här, Klas och Sandra är så klart oerhört ledsna. Nu behöver de få tid och lugn för att reda ut sina liv och orka med att gå vidare med allt vad det innebär. Ge dom det. Kärlek i våra tankar och minnen av allt det fina. Jag hoppas innerligt att lyckan kommer tillbaka om än så på var sitt håll.

Vet att ni är många som önskar säga nåt och önska lycka till eller bara vis medkänsla. På instagram har ni möjlighet till det @linda_lindorff

Kram till er alla.

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: