img_1976Så klart hettar det till i ett tv-program som handlar om att hitta kärlek och Bonde söker fru i år är hetare än nånsin. Kyssandet slår rekord och den första kommer redan ikväll – på gruppdejten…

img_8535

När jag pratade kyssar med våra bönder förra veckan så kom det också tydligt fram att det är en viktig del i jakten på kärleken och den rätta.

Bonde söker fru. Säsong X, episod 11. 2015.

Bonde söker fru. Säsong X, episod 11. 2015.

Men det finns ju många sätt att försöka förföra på… många av våra bönder har genom åren fått mängder av nakenbilder – vilket kanske kan tänkas vara ett gångbart knep om man vill fånga en het singelbonde…

Men varför i hela världen skicka det till mig… 🙂 Den här snoppbilden fick jag skickad till mig förra veckan. Så ja, sexet i Bonde söker fru spiller över – till och med på mig…

Jag har aldrig riktigt fattat poängen med dickpics men jag vet att det är hyfsat vanligt och jag har fått ett hundratal genom åren. Hur det än må vara med anledningen så är det i alla fall inget jag önskar få mer av. Behåll gärna kallingarna på, tack!

Vad man tycker är hett och inte, är förstås väldigt personligt, och var man drar gränsen för vad som är okej och inte likaså. Men om ni frågar mig så är kvällen episod av Bonde söker fru het – i dubbel bemärkelse… tyck till på instagram @linda_lindorff ❤️

Se själva kl 20.00 ikväll på TV4.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: