Det går det hett till på höskullen hos Simon, eller vad säger ni om det här klippet från onsdagens avsnitt av Bonde söker fru… 🙂 Det var ju en ovanligt varm sommar och det får så klart konsekvenser – som här då när Simon helt plötsligt kastar skjortan och börjar arbete i bar överkropp. Jag tycker det är fantastiskt att se hur obrydd han är med tanke på att han har fyra tjejer med sig där uppe på höskullen. Lika härligt är det att se den kanske bästa bonnabrännan hittills. Helt underbart. Klart tjejerna tycker det här är sexigt. En kille som helt ogenerat klär av sig, utan att bry sig om det faktum att han är halvnaken bland ett gäng tjejer som han är intresserad av. Här finns inga komplex eller ens ett uns fåfänga. Han klär inte av sig för att imponera eller sexa till sig – det var helt enkelt för varmt för att kunna arbeta med skjortan på. Inget annat. Jag förstår att tjejerna blir förtjust i Simon, han är så naturlig och okonstlad, så otroligt obrydd och ärlig. Helt underbar.

På onsdag får ni se hur det går – för detta är minsann uppstarten till en mycket het dejt… och det vill man väl gärna ha nu när det är kalt och kallt ute 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: