Igår när jag var på inspelning på Mix megapol kom producenten för programmet Dilemma fram till och berättade att när de på mötet pratade om att jag skulle komma till studion så var det en i gänget som utbrast – “vet ni hur duktiga hennes barn är på att laga mat! De har ett matkonto på instagram som är heeelt otroligt! ” Jag skrattade generat och blev så klart både stolt och glad. Det här händer plötsligt hela tiden. Folk pratar om hur mina barn lagar mat och kommer fram till mig på stan och på jobb för att berätta hur kul de tycker att det är. Det är så otroligt roligt att se hur ryktet sprider sig och att folk gillar att låta sig inspireras av barnens matglädje. Mina små gullisar, som ville att vi skulle starta kontot mest för att ha våra egna favoritrecept filmade och sparade på ett och samma ställe. Nu har kontot @systrarna_lindorff redan över 18.000 följare.

Det här hade jag aldrig trott samtidigt som jag kan berätta att vi så klart har väldigt roligt med det.

ja kul är det! just nu är det Halloweenkakor och tårtor som bakas på @systrarna_lindorff och på torsdag när farmor kommer blir det pasta med oxkinder och chokladfondant med apelsincurd och kanderade pekannötter 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: