img_0914

Mitt under pågående säsong av Bonde söker fru kan jag nu berätta att ännu ett bondepar väntar barn! Graviditeten är ännu hemlig och så kommer den att förbli att par veckor till, men ändå … så galet underbart! Jag var på besök hos dem och vi pratade om allt möjligt men så plötsligt såg jag att hennes ansikte förändrades vid en fråga, jag såg glittret i hans ögon när han såg på henne och plötsligt visste jag – ni ska ha barn! De skrattade både två över min plötsliga reaktion och sedan berättade de.  Det har gått så pass lång tid att de känner sig trygga men jag tänker att ni ska få vänta lite till innan vi berättar allt längre fram. Det kommer nämligen med i programmet i den här säsongen! Det är så himla otroligt allt detta. Det är 18 gången i Bonde söker fru! Den 18e bondebäbisen! Så oerhört stort att få vara med när någon berättar att de ska bli föräldrar, att få se lyckan lysa i deras ögon på det speciella vis som det gör just när man väntar sitt första barn. Det är bland det vackraste man kan få vara med om. Jag blir så oerhört rörd. Tänk att vi på 13 säsonger fått vara med om att skapa 18 nya små människor! Bonde söker fru – med all sin kärlek, giftemål och barn. Livets höjdpunkter samlade. Jag är så tacksam och så himla glad för all den lycka vi får vara med om att skapa och se sprida sig. Nu kommer snart Petras och Sebastians barn, Olles och Lisas och Joacim och Carro – och sedan efter det även ännu ett kärleksbarn… Lycka!

Ni kommer att förstå varför jag vill hålla detta hemligt ett tag, njut av lyckan av att veta att barn kommer, och håll sedan ut. Snart får ni svaret vilken bonde det är som blir förälder redan nästa vår…

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: