img_1788-2

På onsdag blir det ett väldigt känslosamt och starkt program. Det blir mer kyssar, vissa hetare än andra, men alla gjorda med fullt intensitet… 🙂 Sedan kommer vi också att få se ett avslut. Jag säger inte vem eller på vilken gård det kommer att ske men det är väldigt oväntat och så klart känns det inte alls kul när det händer. Många frågor kommer upp om varför och vad man kan ha gjort fel… Det börjar helt enkelt bli så känslosamt nu att det får konsekvenser.

img_1790

Bilderna i det här inlägget la jag bara in utan baktanke. Jag vill inte avslöja för er vem som drabbas av detta oväntade kärleksavslut. Om det är Erik, Susanna, Per eller Simon, det får ni helt enkelt se på onsdag!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: