Lykkes två största intressen är mat och tennis och ni som följer mig här skulle nog gissa att ifall hon tvingades välja mat v/s tennis så hade hon valt det första. Särskilt med tanke på vårt matkonto @systrarna_lindorff men.. det är faktiskt tennisen hon älskar mest. Hon är en kämpe på banan och har ärvt sin pappas bollkänsla.

Så extra kul är det förstås nu när hon börjat tävla och får se att hon står sig mycket bra i konkurrensen. Efter två helgers spel stod hon i lördags i finalen i Norrtälje Energy Cup. Så bra kämpat. Det är verkligen inte viktigast att vinna men det är spännande att tävla och så klart en fin belöning trots allt att vinna som bevis på att man kämpat väl. Det bästa med att vinna i en turnering är ju också att man går vidare och får spela fler matcher. Så länge Lykke tycker det är så här kul kör jag gärna runt henne och hänger i tennishallen. Älskar ju engagemang och givetvis härligt att se det hos sina barn vad än det må gälla.

Även Wilhelmina har så smått börjat tävla och är lika förtjust hon så det lär bli en del helger framöver i tennishallar 🙂

Givetvis hann vi ändå med att laga lite gott även i helgen, både hjortstek och italienska köttbullar. Se klipp och recept på @systrarna_lindorff

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: