Jajamänsan redan nu är det klart – Bonde får ännu en säsong! Så himla kul! Det kommer kanske inte som något enorm överraskning för Bonde söker fru är ju väldigt älskat och går vansinnigt bra men det är ändå väldigt roligt att kunna meddela detta. Det här är ju nu 13e säsongen som Bonden sänds och engagemanget och tittarsiffrorna håller i sig. För mig har det sannerligen blivit tradition och jag älskar det lika mycket varje gång när de nya ansökningarna börjar trilla in och vi drar igång på nytt. Det är väldigt roligt jobb på många vis. Främst för att det bringar människor lycka.

Jag har sett så mycket kärlek genom åren, härlig bröllopslycka och en hel drös underbara bondebarn komma till världen! Det är väldigt roligt att få vara del av det och känna att man kunnat bidra med att göra någon lycklig. Utöver det så är det så klart en superproffsig produktion men många begåvade människor och mycket trivsam miljö att spela in i 🙂

Nu är det alltså dags igen! Redan nu kan ni anmäla ert intresse. Gå in på TV4.se och läs mer. I år kanske det är din tur att finna kärleken! Lycka till. Hoppas vi ses!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: