Så var han då äntligen här – denna efterlängtade underbart fina lilla bonnpojke! Igår klockan 10.36 kom han till världen och de stolta föräldrarna Olle och Lisa hälsar från bb att alla mår bra! Trötta men lyckliga!

Han är 53 cm lång och väger hela 4485 gram – och galet söt! Jag blir så lycklig att jag nästan svimmar. Tänk hur bra det blev! Olle som var med i Bonde söker fru 2015 fick breven av mig och den tjejen från brevhögen som vi sedan ringde är alltså nu mamma till hans förstfödda son. Det är nästan så man får nypa sig i armen.

Olle hörde av sig till mig redan igår då han ju vet att även jag väntat på att lillen äntligen ska komma ut och gått och varit nervöst över att det dröjt.. men nu vet vi alltså att allt gått bra och jag är så glad för deras skull! Att få barn är det coolaste som finns.

Här kommer vårt senaste lilla samtal..,

Linda: Grattis! Så underbart Olle, äntligen! Hur känns det att ha blivit pappa? Han är verkligen så fin!!!

Olle: Ja han är otroligt fin och söt! Barnmorskorna hade aldrig sett så sött barn förut 😉😊😂

Linda: Har du kunnat förstå än att du nu faktiskt är pappa? Att ni är förändrar! Det är ju lite overkligt till en början på nåt vis

Olle: Ja det är svårt att förstå att detta är, en del av Lisa och en del av mig! Naturen är så fantastisk att allt går som det ska bara av sig själv. Man blir väldigt uppfylld av kärlek av att se den lilla! Men att man blivit förälder på riktigt kommer nog ta en stund att förstå!

Linda: Vem är han mest lik?

Olle: Jag tycker han är mest lik Lisa men personlighet får vi se om några dagar, men jag tror han kommer vara lugn som jag 😊

Linda: Söt är han då. Håller med barnmorskorna 🙂 Vad ska han heta? Minns ju ni hade några namn på gång..

Olle: Namn är inte bestämt än men förslagen är Edvin, Emil, Tage, Alfred….

Linda: 5. Kan du beskriva känslan när han kom? Jag vet du var nervös ju.. hur kändes det?

Olle: Det blev tillslut ett kejsarsnitt vilket var nervöst men också spännande! Helt otrolig personal som skapade en trygghet för oss under operationen. Men sen den känslan när man hörde första skriket var helt underbar! ❤ Både Lisa och jag grät en stund när barnmorskan Margareta kom med honom så han kunde ligga på lisas bröst! Personalen på Hudiksvalls BB är helt fantastisk på alla sätt och vis! Livet har fått en helt annan mening nu! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: