Det är många som reagerat över slutet i Bonde söker fru igår där man får se en ensam Simon vanka fram och tillbaka på flygplatsen och ringa ett samtal till nån som inte svarar… Aftonbladet skriver  om dramat med rubriken “Brevskrivaren tycks inte komma till kärleksresan” och på min instagram dundrar det in frågor och kommentarer i DM från oroliga tittare som undrar var sjutton det är som händer. Jag vill gärna berätta men som ni säkert förstår kan jag inte det. Det spekuleras också i huruvida något jag sagt tidigare i höst angående ett brustet hjärta och en dumpning som gör ont har med dessa klipp att göra – men inte heller det kan jag bekräfta. Jag förstår att ni vill veta men det blir till att vänta tills nästa onsdag, då får ni alla svaren. Sist men inte minst så önskar jag att ni oavsett vad som sker försöker hantera era känslor och andas lite innan ni börjar skriva kommentarer på Facebook och andra sociala medier. Det finns oftast en förklaring till sånt som sker – även då det gäller kärlek.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: