Bonde paret Sebastian och Petra har fått en liten flicka! I söndags kl 23.07 kom hon ut, 3875 gram och 51 centimeter lång, stark, frisk och världens sötaste med massor av mörkt hår. Så söt att man smäller av. Sebastian skrev till mig idag och berättade och jag rös av glädje. Jag är så jädrans glad att allt gick bra och att barnet nu är här. Vilken lycka.

Graviditeten har inte var så lätt minsann då Petra drabbades av det ovanliga tillståndet hyperemesis som innebär att den gravida lider av kraftigt illamående under en längre tid. De berättade om allt i en live vi hade på instagram (ni kan se den HÄR) och det hörs att hon har lidit.

Gud jag minns när vi träffades första gången, jag och Sebastian, och pratade kärlek. Han berättade om sin längtan och sina drömmar. Sedan hade vi en dramatisk sommar, som inte liknade nåt annat vi sett i Bonde söker fru. Vi ändrade regler och tänjde på gränserna – allt för att ge kärleken en chans, och tårar och känslorna flödade. Herre Gud vilken kärlekshistoria!Det var inte lätt.

Sedan blev det förlovning och bröllop, ett av de finaste jag varit på, och så blir de gravida. Och nu hör han alltså av sig och berättar att han blivit pappa. Alltså jag känner så mycket lycka.

Linda: Stort grattis Sebastian! Vilken lycka! Så otroligt fin! Hur känns det att ha blivit pappa?

Sebastian: Tack så mycket Linda! ❤️ Det är så stort så det är svårt att ta in. Jag har längtat så oerhört mycket och länge efter denna stunden, och nu är den här. Helt otroligt!

Linda: Hur mår ni? Hur mår Petra? Har ni kunnat fatta än att ni blivit föräldrar..? 😃

Sebastian: Vi mår bra och har bra stöd i varandra. Petra kämpade så oerhört tappert på förlossningen och jag är sååå imponerad av henne! Det börjar sjunka in nu och tårarna rinner av lycka, detta är det största som hänt oss ❤️

Linda: Det är det största man kan vara med om, jag håller med. Finns inget finare. Var du med inne på förlossningen? Vet ju att du kände dig lite nervös…  Ja jag var med hela tiden. Jag var orolig för att inte veta riktigt vad jag skulle göra under förlossningen och stå vid sidan av. Men allt kändes naturligt för mig och jag kände verkligen att jag kunde finnas till hands för Petra och vara ett stöd för henne. Vi är ett team och jag är så tacksam för att vi har varandra, och nu är vi 3 ❤️❤️❤️

Linda: Hur fick du veta att det var dags att åka till bb?

Sebastian: Jag jobbade dygn på brandstationen när Petra ringde tidigt på söndag morgon. Då kände hon att det var pågång och då var det bara att åka hem och ta med Petra och alla grejer till förlossningen.  Min arbetsgivare var så snäll så vi var en extra i gruppen, därför kunde jag åka direkt. Jag har bara 8 min hem från jobbet och sen var det dryga 20 min till Värnamo sjukhus, så det var lugnt 😊 vill sända ett stort tack till personalen på förlossningen och BB för oerhört fint, varmt och proffsigt bemötande, kunde inte vara bättre 🙌

Linda: Väldigt söt och mörkt hår, är det en liten minipetra?  Eller vem är hon mest lik? 😘

Sebastian: Det är mest Petra hon brås på, och även min fantastiska svärfar Tommy. Jag kan dock stoltsera med att hon har fått mina mörkblåa ögon ❤️

Älskar de här två människorna så mycket och den lycka de nu fått är de så otroligt väl värda. Grattis fina ni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: