img_1790

Det blev kärlek men det slutade inte med bröllop utan hjärtekross och vi är många som blivit berörda av bonden Simons kärlekshistoria i Bonde söker fru. Igår visade vi sista avsnittet på säsongen där jag återbesöker gårdarna och Simon fick berätta allt. Han säger att han inte ångrar något utan är glad att han fick uppleva förälskelse, även om den var kort… Simon är en otroligt person, så varm, så äkta, ärlig och på alla vis fantastisk och han förtjänar verkligen kärlek och någon att älska. Som jag sa i programmet igår så får ni en ny chans att skriva till Simon. Jag kommer personligen se till att han får alla breven och jag kommer baske mig aldrig att ge upp innan jag får se honom lycklig igen.

Så ni som känner er manade – ta chansen och skriv ett brev!

Skicka brevet till: Bonde söker fru, Tv4, 115 79 Stockholm

Skriv ett personlig brev och skicka gärna med en bild på dig själv.)

Lycka till!

Jag är helt säker på att det kommer att bli bra det här. Simon är underbar och har massor av kärlek att ge – och han behöver nu någon som har kärlek att ge tillbaka och uppskattar honom för den han är.

Kramar Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: