Dom gjorde det! Vann hela turneringen! 🏆 Så himla kul! De vann 6 raka matcher och avslutade med vinst i en stentuff final i Lidingö TK’s traditionsenliga dubbel Familjefejden. Det var så roligt att se dem kämpa tillsammans – far och dotter. Jag blev riktigt rörd. De spelade så snyggt, juste och samspelt och med en sån glädje. Stolt är jag minsann.

Nu är denna fina vandringspokal deras i ett helt år och deras namn blir ingraverade innan den nästa år lämnas över till de nya vinnarna. Förra året var det för övrigt min kollega och vän Peter Jihde och dotter Molly som vann. Kul tradition och härligt att se allt engagemang från alla spelare, familjer och inte minst @lidingotk och @peterhjort 🎾🎾🎾

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: