Bonde nr 2 – alltså den här killen må vara ung men så driven, påhittig och självsäker – och svår att nej till. Innan det var färdigt fick han ner mig på alla fyra bland getterna… 😂😀😘 Med sina 22 år är han vår yngsta bonde men trots det en av våra mest mogna 😘 Han har haft sin egen gård sedan han var 16 och här bor han själv. Det är en underbar plats med flera fina gamla hus, ladugård, fruktträd och massor av djur – kor, katter och de gulligaste getter jag nånsin sett. Han älskar djur och det märks, han är otroligt framåt, glad och sprudlande. Ett charmtroll med isblå ögon och tjockt mörkt hår – en smart, fartfylld drömkille! Skriv – för här blir det kärlek i sommar och då är det inte bara getterna som kommer att pussas! 😘 ❤️❤️

Se mer på instagram @linda_lindorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: