Bonde nr 3 – ett naturbarn med en sån utstrålning att man häpnar. Jag blev helt betagen. Så glad, driven, smart, opryd och snygg! Ser ut som en osminkad blandning av Ace Wilder och Marie Serneholt. Stark och mjuk på samma gång. Alla bönders drömkvinna som även alla andra killar kommer vara beredd att kämpa för så snart dom sett henne in action. J är 29 år och bor på en vacker gammal gård vid en sjö inte långt från en stad mitt i Sverige. Kossor, arbetshästar, katter, hund och knölsvanar. Hoppas hitta en bästa vän att bli passionerat kär i som vill dela livet på gården och bilda familj. ❤️ Nu tjejer får ni tipsa er bästa singelkille att kolla hit – för detta vill dom inte missa! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: