Bonde nr 4! vår längsta bonde nånsin och lika underbar och manlig som han är lång. 😍 Han är lite drygt 2 meter lång, 54 år – och alla kvinnors dröm. Pratglad, utåtriktad, erfaren, klok och en sann livsnjutare. Älskar framför allt tid ute i naturen med allt från bärplockning och långa promenader till vildsvinsjakt. Bor på en väldigt stor och vacker gård strax utanför Uppsala. Välvårdad mark med ängar, hagar, tre dammar att både bada och fiska kräftor i, skogsgläntor och stenmurar. Äldsta huset är en liten timmerstuga från 1732. Han snickrar och fixar med husen och bara längtar efter nån att dela allt med. Har tre utflugna barn som han har bra kontakt med och stort umgänge men saknar kärleken. Vet du nån som passar så tipsa nu för det här är en bra man vill jag lova. Ännu ett kap helt enkelt 😘 är det din tur månne? Eller vem tycker du ska söka? Tagga nån du tror skulle kunna bli kär i denna tjusiga bonde! ❤️❤️❤️

Mer om nya bönder, mat och annat på instagram @linda_lindorff

Trevlig kväll!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: