Ja som många av er redan sett står det i tidningarna att en av våra bönder som vi ska presentera i det första avsnittet av bonde söker fru inte är singel. Jag förstår att det här kanske skapar en del funderingar men tro mig – det kommer så klart inte att vara med en bonde i vårt program som redan har en kärlek i sitt liv. Bonde söker fru handlar om längtan och drömmen att hitta den rätta. Programmet bygger på äkta känslor och det är just det som gör det år efter år blir så väldigt älskat och får såna tittarsiffror. Det finns inte en personlighet i världen som vi skulle ha med i det här programmet om han eller hon inte varit singel och har en genuin längtan.

Jag kan också berätta att de bönder som vi presenterar skrivit på kontrakt där de intygar att de just är singlar. Det här är mest en formalitet men ändå, om det inte stämmer gör man sig skyldig till kontraktsbrott. Detta vill jag bara ha sagt för att ni helt lugnt ska kunna lita på att de bönder som vi till sist presenterar alla är singlar med stor längtan efter att hitta kärlek.

Vi har ännu inte mött alla bönder som ska vara med i programmet och har heller Inte bestämt vilka fyra bönder vi kommer att kunna följa på TV4 igår när söker fru och vilka fyra bönder som ska vara med i kärlek åt alla som visas på TV4 play och i sjuan. Vi har heller inte bestämt ifall det i år kommer att vara med en det var en revanschbonde Eller hur många bönder vi totalt kommer att följa. Imorgon kommer jag att åka till ännu en bonde en man på 37 år som bor i Norrland, sägs vara en riktig bondegoding – en liten sneak peak av honom får ni på min instagram imorgon @linda_lindorff

Redan nu kan ni på min insta @linda_lindorff se en sneak peak på bönderna och läsa om dom. I början av april kommer ni sen att få se det första avsnittet av bonde söker fru där vi fullt ut presenterar årets alla bönder. Jag förstår att ni längtar redan nu men håll tillgodo person man brukar säga “Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” 🙂

Ha en underbar dag

Linda

One thought on “Bonde söker flera fruar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: