Bonden vi ska träffa nu är en riktig norrlänning och vad man skulle kunna kalla fjällbonde. Han bor hela fyra timmar i bil nordväst om Östersund. Gården sägs ligga sagolikt vackert till och vädret är som ni ser på vår sida. Ska bli väldigt kul tillbringa två dar här upp och träffa ytterligare en av årets kandidater. Håll utkik på insta @linda_lindorff så kommer en bild och presentation av honom. Kan ju redan nu avslöja att han är väldigt manlig, trygg och snygg 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: