Bonde nr 8 – en fjällbonde med frigående kor, hundar och ett nybyggt stall som bara väntar på att fyllas med hästar… En 37-årig vältränad passionerad livsnjutare som ännu inte blivit hemmablind. Gården är belägen i ett norrländskt paradis. Han är pappa till två barn, älskar matlagning, jakt och natur – skulle på en dejt gärna bjuda på god middag gjord på ripa han själv jagat, plockat och tillagat. Han är händig, bygger i år sitt nya drömhus med stora fönster som vätter mot sjön, och skulle utan problem vinna Robinson – en snygg stark social överlevare helt enkelt 😘 Han lever sitt drömliv men saknar sin drömkvinna. Är du den han söker eller känner du henne så tagga – detta är ett kap! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: