Nu kan vi äntligen berätta att Wild Kids kommer till TV4 och att jag fått äran att vara programledare. Det här är så klart ett riktigt drömprojekt – särskilt då jag för första gången får jobba med barn, vilket känns fantastiskt kul, men också för att det ju är ett program som innehåller allt jag brinner för i form av utmaningar, djur och natur, tuffa tävlingar och relationer. Jag har ju varit programledare för bland annat både Robinson och Farmen och Wild kids är ju på nåt vis den perfekta blandningen av dessa två – den stora skillnaden att det, i stället för vuxna, är modiga barn som tävlar. Just detta är det som lockar mig mest. Barn är ofta orädda, spontana och ärliga på ett väldigt befriande sätt. Överraskande och ohämmat. Jag har verkligen längtat efter att få jobba med barn – och det här programmet är min absoluta favorit.

Mina egna barn tävlar ju en hel del i tennis och fotboll, och både Lykke och Wilhelmina är i den åldern som de flesta är som tävlar i Wild kids, så jag vet att det kan bli mycket känslor. Det är spännande att se när barn laddar inför tävling, höra hur de resonerar och sätter upp mål – och hur de hanterar vinst och förlust. I de miljöer som de befinner sig i Wild kids är det också extra spännande.

Vi kommer att spela in i slutet av sommaren och redan nu kan man söka. Så är du, eller känner du nån, mellan 10-13 år och är sugen på ditt livs äventyr så sök!

Gå in på TV4.se och läs mer.

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: