Det är många som kommenterar att jag är så väldigt smal och jag är medveten om det. Ni som följer mig vet ju att jag varit sjuk i många veckor och att min tunna kropp är ett resultat av att jag inte kunnat äta, opererats i magen och legat med dropp och ofrivillig fasta under så lång tid. Jag tappade hela 7 kilo! Jag är lång, 177 cm och smal sedan tidigare, så för mig att tappa så mycket vikt är så klart inte bra – jag såg sjukligt mager ut. Mina ben var som speghetti, jag vet det, jag var för smal och det är inget man vare sig vill va – eller höra.

I takt med att jag blivit frisk har jag också börjat få formen tillbaka men det kommer att ta tid. Jag är fortfarande smalare än vad jag brukar vara och medveten om det, och… jag har som mål att bli större – gå upp i vikt och få tillbaka muskler och ork.

Så jag har börjat träna. Jag tar det lugnt och har inte bråttom och vill förtydliga att jag alltså inte tränar för att bli smalare. Jag äter bra mat och tränar för att komma tillbaka i den fysiska form jag var innan allt elände hände.

Häromdagen var jag på gymet på Kungliga och tränade armar och rygg och mage. Så jag är på gång. 🙂

Tack vill jag också säga för positiva kommentarer och för kärlek på min insta @linda_lindorff

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: