img_4380-1

Inspelningen av årets bönder är klar och snart ska de presenteras i TV4 när det första avsnittet av Bonde söker fru sänds – men… för att än fler ska hinna få chansen att upptäcka våra härliga kärlekskranka ursnygga bönder så kommer vi att ge er chansen att se deras ansikten redan innan premiären.

img_3608

Jag har ju på instagram presenterat bönderna med ord och hemliga bilder och redan detta har genererat brev. Nu kommer jag alltså att vända på dem, dra upp kepsar och visa äntligen visa deras ansikten. Inte bara det, jag kommer att möta dem i en 5 minuters speed dejt – live på min instagram @linda_lindorff med start torsdag den 28 mars!

img_3604-1

img_3556

Det blir alltså en speed dejt jämförbar med den bönderna sedan gör på Sundbyholms slott. Vad hinner man med på fem minuter… kan bli en hel del faktiskt, ifall man gör den rätt 🙂 så detta vill ni inte missa. Först ut kommer killen som gömmer sig bakom geten att vara. En kille som man direkt blir förtjust i då har har en otrolig utstrålning, charm och väldigt vackra ögon…

img_4383-1

img_4658-1

Efter det kommer jag att visa upp dom, en efter en… och ni har alltså en chans att för en rejäl försmak på dem innan vi sedan visar upp det hela stora programmet i TV4 torsdagen den 4 april där man får mera tid med var och en  – och så klart se hur deras gårdar ser ut. Allt detta så klart för att så många som möjligt ska få chansen att möta sitt livs kärlek i en av våra bönder 🙂

Missa inte Året bönder live – på min instagram @linda_lindorff med start den 27 mars!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: