Ikväll får man minsann se lillgumman laga mat i TV4. Det är premiär för Sveriges yngsta mästerkock och Lykke är en av de 12 som tävlar. Jag är så stolt över henne.

Lykke älskar att laga mat och har ett sätt i köket som känns så naturligt. Hon är snabb, ivrig och kreativ. Finns inte basilika provar hon koriander i peston, slut på vitt vin ja då blir det en rosékyckling istället, mjöl kan bytas ut våffelmix och osso buco kan man gott göra på fläskfilé – om kalvlägg inte finns 🙂 Se klipp nedan…

Vårt matlagningskonto på instagram heter @systrarna_lindorff och även om det är jag som filmar och är ansvarig för vad som läggs upp är det ju barnen som ska ha all cred för våra nu 25000 följare. De sprider matlagningsglädje och gör så att fler barn vågar sig in i köket – och så att fler föräldrar vågar låta dom 🙂

Ikväll gör Lykke debut som minikock i teve och hon kommer laga saltimbocca – eftersom det ju är ett första avsnitt där mycket och många ska presenteras är Lykkes rätt nog inte så tydligt uppvisad, hinns inte alltid med, så därför kommer hon att även laga den hemma för er så ni får receptet. Kolla in @systrarna_lindorff ikväll för en exklusiv uppvisning av hennes paradrätt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: