Igår var det premiär för Sveriges yngsta mästerkock och alla de tolv barnen fick laga en rätt som de själv gillar och har gjort förut. Lycke valde att laga den italienska rätten saltimbocca och gjorde egen pasta dig och vevade ut tagliatelle. I pastan blandade hon körsbärstomater vitlök och basilika. Eftersom man inte fick se alla barnen presentera sin mat, mycket som ska få plats i ett premiäravsnitt, så har hon lagat den här så ni kan se hur det går till. Det här är verkligen favoriträtt. Se receptet i sin helhet på instagram @systrarna_lindorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: