17279485-ae7d-4de2-8253-6661b9f4a584.jpeg

Bonden Per Solberg fann sin stora kärlek i Bonde söker fru förra sommaren. Redan då vi läste brevet visste han att hon var den rätta. Jag minns hur han nästan lättade från stolen han satt i av ren iver. Brevet var så vackert och allt kändes så perfekt. När vi sedan ringde henne och Per hörde hennes röst var det som att se nån uppleva kärlek vid första ögonkastet – utan att ens ha sett henne. Sedan fortsatte det på samma känslosamma och självklara vis ända fram till slutvalet där Per och Sofie berättade det alla redan visste, att dom var kära i varandra. Det var så laddat, innerligt och magiskt vackert. Nu är det slut och givetvis är det sorgligt.

img_8535

Jag tycker ju så mycket om Per. Världens finaste. Klok, godhjärtad, rolig och så förtjänt av att vara lycklig och kär. Samtidigt är jag glad att ett par som verkligen alla trodde skulle hålla ihop för alltid, ändå vågar vara ärliga mot varandra och bryta upp när det inte känns rätt. Det var en förälskelse men känslorna svalnade och övergick till vänskap. Sånt händer. Jag vet att Per tycker det är jobbigt och så klart är besviken att det inte blev mer men vare sig han eller Sofie ångrar något och vill heller inte ha det ogjort. De fick uppleva passion och en otrolig kärlekshistoria och det är också en fin erfarenhet att bära med sig. Jag är helt säker på att Per och Sofie kommer finna kärleken på nytt framöver men just nu gör de rätt i att först landa i allt som hänt. De är goda vänner och kommer att hjälpa varandra i att göra det på rätt sätt. All kärlek är trots allt vacker, oavsett i vilken form den kommer och om den inte svärtas med svek och lögner så ger den oerhört mycket kraft – även om den inte är evig.

img_3473

Så stort lycka till önskar jag dem båda – nu på var sitt håll och håller tummarna för att de får må bra och vågar nån gång framöver ge kärleken en chans på nytt.

Har ni en fin hälsning till dem så kan ni skriva på instagram @linda_lindorff

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: