I onsdag var temat baljväxter och Lykke satte igång och lagade indiskt. Spännande men svårt. Se så glad hon blev när hon fick komma fram och sedan få Tinas fina utlåtande. Inte bara det, hon vann hela den svåra utmaningen vilket så klart gjorde henne superglad! För min del hade det kunna gå hur som helst och jag hade ändå blivit lika rörd. Blir orimligt rörd har jag märkt, bara av att se henne och den glädjen hon visar.

“Det är nog inget ovanligt att en mamma, eller pappa, blir stolt över sitt barn men att jag skulle känna så här mycket av att se henne i en mattävling på teve hade jag ändå inte räknat med.” Läs om ni vill mitt tidigare inlägg HÄR.

Det känns också så klart ovant att se Lykke i tidningar och på teve men samtidigt känns det oväntat naturligt. Kan inte riktigt förstå det men hon är så självklar och obrydd på nåt vis, som att hon inte gjort annat i sitt liv. 🙂

Oavsett har det varit kul för Lykke att testa på detta. Jag frågade om hon vill göra mer teve och då sa hon att det berodde på vad men att det inte fick ta lika mycket tid som detta för hon missade för mycket av tennisen 🙂

Faktum är att vi redan nu fått en ny förfrågan på ett tv-program, men Lykke tackade nej då det krockar med tennis i Båstad 🙂

Här kommer i alla fall en av de vinnarrätter hon lagade i onsdags – palak paneer. Vansinnigt gott! Se recept på insta på vårt matkonto @systrarna_lindorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: