Jag har inget emot myror egentligen men vill ändå helst inte ha dem inne i huset – och just nu är det rena rama invasionen. I köket och runt matbordet främst, även i rummet som är i anslutning till terrassen, så kryllar det av små svarta myror. De söker sig så klart till sött och gott att äta men vi har varit noga med att ta ut allt sånt och ändå är myrorna kvar. Har ni något tips hur man blir av med dom så snälla berätta.

Min hemgjorda myrfälla 🙂

Igår när jag dukade så fick jag sprätta bort ett flertal små gäster från bordet! Visst, de känns inte ohygieniska, eller äckliga på nåt vis, barnen tycker gott dom kan få vara kvar 🙂 men det känns inte så skönt att ha dom klättrandes på väggar och golv, och ibland uppe bland maten. Dags för myrorna att flytta ut – hjälp mig, hur gör man?

Går gärna in på min insta @linda_lindorff och skriv på DM, svårt av nån anledning kommentera här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: