Kolla in den här snyggingen – Alexander, 35 år, och mjölkbonde! Det här är en kille ni måste tipsa era vänner om, han är så förbaskat rolig, ivrig och full av energi. Jag må säga att jag hade en av mina roligaste inspelningsdagar nånsin på hans gård. Han är så charmig och har ett underbart skratt dessutom. Utseendet ska väl egentligen inte spela så stor roll i kärlek men just Alex är en sån man som när man träffar honom slås av att han har väldigt glittriga flörtiga ögon och en snygg mun. Så var det också sagt. Sedan till det som är viktigt… han är smart, engagerad (i både kor och politik) målinriktad och passionerad. Han vill inget hellre än att blir kär och få barn. Att få bli pappa har han längtat efter sedan han var 16 år men än har han inte hittat den rätta och hans längtan efter barn är nu väldigt stor. Den känns när man pratar med honom och det är väldigt fint. Så till det lite mer ytliga men som ändå betyder nåt – hans gård är superfin och ligger på västkusten. Mycket mark har han också, äger en bit av Ätran till och med och det stora vita huset som han ska flytta in i med sin framtida kärlek är så vackert! Tänk att få vara kär och bo här med Alex och renovera detta fina hus ihop med gemensamma tankar om hur det ska se ut, var barnrummet ska ligga och vilken färg det ska vara på luckorna i köket 🙂 Mysigt ju. Alexander är ett kap helt enkelt, och det skulle han vara även om han bodde i en koja i skogen. Fantastisk kille detta. Och… han har många vänner och är bra på att hitta på saker att göra. Vill jag nu också få med 😘 Skriv till honom och ta chansen till kärlek! För en sak är säker, Alexander söker inte en flirt eller sommarromans, han söker kvinnan i sitt liv och sin framtida fru.

Gå in på min insta @linda_lindorff och tagga den ni tror skulle passa. Eller skriv själv…. 🙂 ❤️❤️❤️ @bondesokerfrutv4 @tv4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: