Skärmavbild 2019-05-08 kl. 14.06.57

Sveriges yngsta mästerkock är i full gång och en av deltagarna är min dotter Lykke. Jag får massor frågor om hur det går och ifall jag vet vem som vinner – och givetvis vet jag det. Programmet spelades in redan i höstas och vinnaren är korad. Alla som är med och deras närmast anhöriga, dvs familjen, vet därmed vem som vinner och hur det går för dem som är med men ingen säger så klart något. Detta skulle ju förstöra hela spänningen. Detta är så klart inget unikt, det är så här man gör. Samma sak gäller Robinson och Farmen… och andra liknande program. De spelas in en tid, vinnare koras och allt görs klart, sedan redigeras det och sänds. I vissa program så har man till och med kontrakt som deltagarna får skriva på där man lovar att inte avslöja vinnaren innan sista programmet är sänt. Så just nu vet så klart barnen i SYMK vem som vinner och vem som åker ut men det gör ju inte programmet mindre spännande. Alla ni som tittar får ju följa vecka efter vecka hur det går och se vilka som går vidare. Ikväll är det avsnitt 4 som sänds och ytterligare två barn tvingas lämna tävlingen. Vilka det blir, och om Lykke får vara kvar en vecka till eller inte, det återstår att se. Jag vet… men kommer inte att avslöja något. 🙂 Njut istället av att följa den spännande fortsättningen – ikväll 20.00 på TV4 då ni bland annat får se det här…

Alla barn blir vid ett tillfälle presenterade med ett kortare personporträtt – ikväll är det bland annat Lykkes tur – och då kom de andra två minikockarna med på ett hörn också. Fint blev det tycker jag. 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: