img_3681-2Nu är det äntligen dags för brevutdelning i Bonde söker fru! Det här är något som jag, men så klart framför allt bönderna, verkligen längtat efter. Det är med kärleksbreven som allting börjar. Det har kommit in väldigt många brev även i år och det ska bli ett stort nöje att dela ut dom.

img_5543

Jag vet att många är oroliga över ifall deras brev kommit fram och måna om att det verkligen ska nå bonden – och det kan jag lova att det ska. Däremot så filmas inte alla brev men det är av produktionstekniska anledningar och framför allt beror ju det på tid. I brevutdelningsprogrammet ska ju alla bönder rymmas och givetvis hinns det inte med att de öppnar alla brev i bild. Men så klart kommer bönderna kommer att läsa alla brev innan de sedan gör sitt val. En spännande tid detta.

img_5691

Varje år är det också några som försöker ta genvägen till sin bonde och inte skicka brev till redaktionen. Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig. Så klart ska alla få samma förutsättningar till kärlek och att bli sedd av sin bonde. Att försöka norpa åt sig honom/henne före alla andra är ojuste och orättvist. Alla bönder vet detta och de vill inte heller att det ska gå till på det viset. Alla måste få samma chans.

IMG_8804

Nakenbilderna säger jag inte så mycket om, vill man visa sig naken och tror att det är en fördel så varsågod. Däremot så tror jag kanske att det kan vara så att det ger en lite mindre seriös framtoning. Vår bonde Mattias, som nyss presenterades som bonde nr 8, han har redan fått nakenbilder. Vad han tycker om det, kan ni läsa HÄR.

img_8099

Nu ska jag dricka ingefärste, som vanligt den här tiden på året är jag lite hes, och ladda inför imorgon. Vårt första stopp blir hos bonden Oscar!

Häng med på min instagram för spännande skvaller och uppdateringar kring detta, hitta mig på @linda_lindorff så ska jag lägga upp bilder och stories. Med början redan idag… 🙂

Vi ses!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: