Även i år har bönderna blivit kontaktade och fått brev skickade hem till sig. Vi är väldigt tydliga med var man ska skicka sina brev och hur det ska gå till för att alla ska få samma förutsättningar och för att bönderna ska kunna göra rättvisa och genomtänkta val. Ändå är det så varje år att några struntar i hänsyn och regler i hopp om att få förtur och en chans att bli sedd innan alla andra. De som gör det är rädda för konkurrensen så klart och vill helst kunna förföra och norpa åt sig bonden innan de andra dyker upp. Jag tycker det är så respektlöst. Mitt tips till er som skriver breven är att tro på er själva, ifall det är rätt så kommer ni att få er chans. När äkta kärlek uppstår så råder inga tvivel och det kommer att kännas så mycket bättre ifall ni ger alla andra samma chans och förutsättning att hitta få känna den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: