Brevutdelningen är i full gång och vi har haft en underbar start på inspelningen med toppenväder, mängder av brev och framför allt väldigt nöjda och överväldigade bönder. Vi har verkligen fått in många brev och det bästa av allt är brevens innehåll får mig att känna stor tro på kärlek i sommar. För det spelar ju ingen roll hur fantastiska bönderna än är ifall det inte finns nån att bli kär i 🙂

Årets brevskörd är väldigt stor men också har vi fått in mer rörligt material än tidigare och det är spännande. Många fler har i år också gjort sin ansökan på nätet, vilket också resulterat i att jag fått många frågor i efterhand hur vi ska dela ut dessa och om det är säkert att de kommer fram.

Jag förstår att det är nervöst och att ni är oroliga för detta är ju så viktigt. Självklart delar vi ut alla breven, ni ska inte vara oroliga. Alla brev som är inskickade via nätet skrivs ut och läggs i kuvert och delas sedan ut samtidigt med alla handskrivna brev. Frågor har också kommit om de brev som kanske kommit in efter datum för deadline – även dessa brev delar jag ut. Vi vill ju att bönderna ska få alla sina brev. När det gäller Mattias, vår bonusbonde som ju blev sent presenterad, så får ni skicka in brev fram till den 26 maj. Han och jag kommer för övrigt att vara med i Nyhetsmorgon i TV4 imorgon söndag kl 08.45 ifall ni vill se mer av honom.

Hittills har Jennie, Oscar, Uffe och Pelle fått sina brev. Idag är det Alexanders tur…

Häng med på instagram @linda_lindorff så ska jag filma lite och lägga upp på stories. Där finns också tips från Lykke på vad ni borde unna er till lunch idag – grillade burgare med hemgjorda hamburgerbröd 🙂 Recept finns på @systrarna_lindorff

Ha nu en riktigt skön lördag!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: