Igår besökte jag och lammbonden Mattias Nyhetsmorgon för att prata kärlek och förväntningar nu när han är med i Bonde söker fru. Han överraskas med bilder från när han tävlade i fitness och står i bara underkläder på scenen… 🙂

img_9427

Jag fick även chansen att presentera vårt nya program Bonde söker fru – jorden runt där vi ska hjälpa svenska bönder utomlands att hitta kärlek. Ett väldigt kul nytt projekt som jag längtar efter att dra igång fullt ut. Nu är det casting och redan nästa vår kommer ni att kunna se detta på TV4.

img_9276

När det gäller årets bönder så har nu alla utom Jimmie fått sina brev. Idag är det hans tur. Mattias som är vår bonusbonde kan ni fortfarande skriva till. Han har fått väldigt många brev redan men vem, kanske har hans stora kärlek ännu inte skrivit… så känner du att det kanske är du, skriv! Skriv till bonde@tv4.se så ser vi hur det går i sommar. Lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: