Kärleksbrev med Jimmie på denna magiskt vackra plats. Isen må ligga kvar ett tag till men Jimmie han smälte som isglass i steksol när han läste era brev. Så underbart att få vara del av det här, få se hur det första stegen mot den stora kärleken tas med allt vad det innebär i form av glädje, nervositet och förväntan.

Nu är brevutdelningen klar (se bilder frågan alla gårdar på insta @linda_lindorff ) och vi tar en paus medan breven läses och val görs. Efter det drar vi igång med nästa steg – speeddejt på Siggesta och Sundbyholm. Kärleksjakten är i gång – och det har sanna mina ord börjat bra! ❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: