img_9276Brevutdelningen är över för den här gången och det har verkligen varit en fantastisk vecka med så mycket glädje, roliga överraskningar och förväntan! Breven har varit många och kreativa. Vill tacka alla som skrivit och som ansträngt sig i hopp om att få bondens uppmärksamhet och i slutändan – kärlek! För vad gör man inte för kärlekens skull… Jag förstår att det är frestande att ta till andra metoder än de som vi rekommenderar i Bonde söker fru. Jag förstår att man i hopp om att hitta kärleken försöker ta genvägar och smita före alla andra – men…  i Bonde söker frus fall så är det respektlöst mot alla andra som också vill vara med och ge kärleken en chans. Det är orättvist och ojuste. Och vet ni, det tycker oftast bönderna också. De har gått in i det här för att de tror på det, för att dom sett att det fungerat tidigare på det sätt som vi gör det. Bonden vill det här och tror på det, och vill inte bryta mot regler, för är man en person med moral och känsla för rättvisa då vill man inte att det ska “fuskas” – inte ens när det gäller kärlek.

img_9490

Det glädjer mig mycket och våra bönder har därför hänvisat ivriga beundrare att gå den rätta vägen. Brev som kommit hem till dem har skickats vidare till oss för att delas ut på rätt sätt. Ni kan ju förstå att det är svårt att motstå frestelsen – så en extra eloge till bönderna för det. I år har det faktiskt kommit in fler sådana försök än tidigare och det är rätt irriterande tycker även jag. Varför ska man försöka ta genvägar och gå före andra? Varför utsätta bönderna för det? Det är faktiskt inte snällt. Bonde söker fru som program har också till skillnad från andra tv-program med deltagare inte utnyttjat kontrakt och dylikt då vi tycker att kärleken ändå är det största och man ska inte behöva hota med kontraktsbrott och stora böter. Men om inte bönderna, och programmet, kan respekteras så kanske det är dags att sätta ner foten snart. Vill inte behöva vara någon kärlekspolis men hur svårt kan det vara att bara ge bönderna en chans att följa ett upplägg som bevisligen fungerar.

Nu släpper jag detta och avslutar med att hylla alla modiga brevskrivare och bönder som nu påbörjar denna spännande resa i hopp om den stora kärleken. Det kommer att bli tufft känslomässigt, det kommer att bli sömnlösa nätter och hjärtklappning… men det är det värt – för vi kommer att få kärlek!

img_9401

Tack för alla fina ord på instagram och hälsningar till bönderna – ni som inte sett det kan se alla bilderna från gårdarna på @linda_lindorff

Det som händer härnäst är i alla fall att bönderna kommer att välja ut de brevskrivare som de är mest nyfikna på. De kommer vi sedan att bjuda in till antingen Sundbyholms slott eller Siggesta för ett första spännande möte. Som vanligt följer vi alla bönderna men i två olika program – Bonde söker fru på TV4 och Kärlek åt alla som sänds på Sjuan. Så nu är det bara att vänta och se – och till alla er som skrivit brev önskar jag ett stort lycka till!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: